Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

O șansă pentru Radu

O șansă pentru Radu

Drama unui român cu cancer și Pandemia de SARS-Cov-2

Povestea lui Radu începe de prin februarie, cu dureri în piept, controale la medici, tratamente banale fără succes.
Începutul pandemiei l-a prins pe Radu fără căi de a mai reuși să-și facă investigațiile necesare. Pe zi ce trecea starea era mai gravă, apăruseră probleme respiratorii, amețelii si stare de rău. După foarte multe insistențe pe la jumătatea lui Aprilie a reușit să ajungă la spitalul din Livorno unde a stat internat într-o cameră singur, fără a veni cineva la el, fără prea mult tratament, mâncarea o primea prin geam, testări și testări de Covid 19, inclusiv testare de HIV, dar numai analizele care trebuiau nu erau făcute. La mai bine de 10 zile de la internare, în urma unui CT toracic, Radu primește cea mai dura lovitură a vieții. Cancer Pulmonar cu metastaze. În ziua când trebuia să facă puncția biopsică primește vestea că aparatul s-a defectat, așa că l-au externat cu programare ulterioară pe data de 6 Iunie, tratamentul pentru acasă era unul banal format din pansamente gastrice, sirop de tuse.
La aproximativ 2 săptămâni starea s-a agravat și mai rău, așa că l-au internat la un spital din apropriere PONTENDERA, sunt 3 săptămâni de atunci și Radu a fost externat azi din spital cu toate că starea de sănătate este una gravă, medicii din Spital refuzând inclusiv să completeze documentele necesare repatrieri medicale spre România.
Radu și familia sunt nevoiți acum să apeleze la bunăvoința voastră pentru al putea aduce acasă, dar pentru asta avem nevoie de 4.000 de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.