Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Donează pentru Ionel

Ionel este un om extrem de muncitor, cu un suflet minunat, unicul sprijin al părinților săi bătrâni și bolnavi, un coleg deosebit și un vecin foarte săritor, un om cinstit și cu o profundă credință în Dumnezeu.

Din păcate, soarta a făcut ca anul trecut, în timp ce se afla la serviciu, să aibă un accident cumplit, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept până la nivelul genunchiului. A suferit arsuri profunde ale pumnului și mâinii stângi cu afectare severă a ligamentelor, arsuri la nivelul șoldului și a membrului inferior cu adâncime completă, arsuri la nivelul coapselor, regiunea abdominală inferioară și la nivelul organelor genitale externe.

Nevoile lui Ionel sunt foarte multe: de la banala baie cu toaletă în casă, o curte betonată, lemne pentru foc să se poată încălzi, dar și bani pentru a se putea deplasa la toate controalele și procedurile medicale de care are atâta nevoie și pe care, din păcate, instanța de judecată nu le-a considerat urgențe. De asemenea, din punct de vedere medical, are nevoie de o proteză pentru piciorul drept, proteză pe care Casa de Asigurări o decontează parțial și al cărui cost ajunge la 578.139,33 RON, și de multiple intervenții chirurgicale pentru a se încerca redarea mobilității mâinii stângi cât și intervenții de grefare acolo unde arsurile au făcut prăpăd.

Un om independent a ajuns în ipostaza de a trăi de pe o zi pe alta și de a nu putea ajunge la programările pentru intervențiile chirurgicale pentru că nu avea banii necesari să se deplaseze, și simte că pentru el șansele de a mai avea vreodată o viață cât mai aproape de normal, se năruie cu fiecare zi care trece. Se trezește în lacrimi, se adâncește în durere când își privește mama chinuindu-se cu el, când știe că trebuie să trăiască dintr-o pensie care nu îi ajunge nici măcar pentru medicamentele de care are nevoie, și își pune capul pe pernă cuprins de disperarea dizabilităților fizice. 

Viața lui Ionel s-a schimbat total. Adoarme și se trezește cu sentimentul de neputință care îl copleșește în fiecare moment al zilei. Cei pentru care era un sprijin au ajuns acum să îl îngrijească, doar că trupul mamei este extrem de firav și lovit de trecerea anilor și măcinat de boală.

Știu că putem face ceva pentru el, îi putem reda speranța, pentru că împreună, am demonstrat că putem face absolut orice.

Orice sumă înseamnă enorm pentru Ionel. 


Puteți face donații Asociației LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.
Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România. 
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

Donează pentru Ionel

€0 din €10.000 strânși
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații Card Credit
Aceasta este o plată securizată SSL criptată

Terms

Total donație: €5,00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.