Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Din inimă pentru români

Din inimă pentru români

Repatrierea românilor nu este doar un moft sau o dorință a noastră, ea este o necesitate, este o crudă realitate cu care ne confruntăm zilnic pentru cei care au fost nevoiți să își părăsească familia și să ia calea străinătății.
Una din 4 familii au un membru plecat în străinătate pentru a putea asigura un trai decent celor rămași acasă în România, iar când ei se îmbolnăvesc și nu-și mai pot plăti chiria sau nu mai pot lucra, sunt nevoiți să revină în țară lângă familie, ori pentru a muri alături de cei dragi sau pentru a fi îngrijiți de membri familiei.

Proiectul ”TE ADUCEM ACASĂ„ a prins viață în urma solicitărilor românilor din străinătate și departamentelor din cadrul MAE, pentru a putea răspunde numeroaselor solicitări. În doar 2 ani, prin acest proiect au beneficiat peste 250 de români, puțini pentru uni, dar pentru noi, înseamnă mult.
Sumele cheltuite depășesc 1 milion de Euro, acești bani au provenit din donații și sponsorizări ale românilor din țară și doar o mică parte din partea românilor aflați în străinătate.

Săptămâna trecută am reușit să ADUCEM ACASĂ 4 români în care s-au cheltuit peste 50.000 €, ei necesitând servicii de ambulanță aeriană, iar costul minim plătit a fost de 14.500 € pentru un singur caz.
Acum, suntem în situația disperată de a apela din nou la voi, a românilor plecați peste hotare, pentru a putea rezolva încă 5 solicitări de repatriere medicală a românilor din diaspora.

3 dintre ei se află în Germania, unul este în Spania iar unul în UK, sumele necesare repatrieri medicale a fiecărui român depășesc 5.000 €.
Da, vor fi numeroase comentarii despre acest subiect, de ce să donăm?, de ce facem acest lucru?, noi suntem bine, noi nu vom avea nevoie de așa ceva, dar când necazul vine, ne ia prin surprindere și abia atunci ne dăm seama în ce situație disperată ne aflăm și abia atunci realizăm cât de greu este pentru a veni ACASĂ în România cât mai repede.

Fiecare dintre ei au o poveste, dar din păcate nu avem timp și nu putem spune poveștile lor, ei având desemnat câte un tutore din partea statului în care se află, iar legislația (GDPR) nu ne permite să dăm informații despre ei.
Trebuie să reușim să-i ADUCEM ACASĂ în această săptămână, și din acest motiv, apelăm la inima voatră de români pentru a sprijini în repatrierea semenilor noștri, români ca și noi, pentru a putea organiza repatrierea medicală a lor.
Așa că vă propunem să întindem o mână de ajutor donând măcar câte 5 €, o sumă mică, dar fiind uniți, suntem mulți și putem reuși și de această dată.

Inimă pentru români

€15 din €15.000 strânși
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații Card Credit
Aceasta este o plată securizată SSL criptată

Terms

Total donație: €5,00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.