Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Primul an de ALSL

Primul an de ALSL

În urmă cu doar un an, am reușit să înființăm Asociația LIVE TO SAVE LIVES – TRĂIESC PENTRU A SALVA VIEȚI –

09 Februarie 2020

Lansarea Single-ului Speranța și a proiectului cu același nume, prin care ne doream să readucem zâmbetul pe buze pentru pacienții cu cancer, dar la jumătatea lunii Martie pandemia a blocat întreaga lume prin Lockdown, ne simțeam blocați, nu credeam că vom mai reuși ceva.

Raza de Speranță

Strigătul de ajutor al românilor din străinătate a venit ca un impuls care ne-a făcut să răspundem cu simplul cuvânt ”SE POATE”, așa că ne-am organizat și am început să răspundem numeroaselor solicitări de repatrieri ale românilor din diaspora. Au fost peste 200 de solicitări, ne-am reorganizat și am lansat cel de al doilea proiect al nostru, un proiect început înainte de înființarea ALSL.

Proiectul TE ADUCEM ACASĂ

Cel mai mare proiect al nostru, prin care am reușit să rezolvăm peste 80% din solicitări, deoarece, din cauza costurilor exorbitante, sumele strânse au fost insuficiente. Am avut și eșecuri din lipsa unei promovări corespunzătoare și a numărului restrâns de membri din cadrul Asociației.

Speranță pentru viitor

Suntem singura Asociație care are un proiect destinat 100% românilor din diaspora, prin care ne dorim să spunem ”SE POATE ” tuturor solicitărilor de repatriere a românilor, indiferent de gravitatea cazurilor sau de costurile implicate. Dorim să fim prezenți oriunde este un român care are nevoie de noi, fie în țară, fie în străinătate.

Cu ocazia acestei aniversări, am creat un clip special pentru a vă prezenta realizările noastre în 2020.

Pentru a putea continua acțiunile noastre vom avea nevoie în continuare de sprijinul vostru prin donații și sponsorizări pe pagina noastră https://livetosavelives.ro/doneaza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.