Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Punct de colectare donații pentru refugiați, la Zigoneni

În contextul războiului din Ucraina, Caravana Umanității strânge și în zona noastră donații pentru refugiații de pe teritoriile României și Republicii Moldova. Echipele de voluntari ale Asociației vor colecta donațiile în puncte din țară și vor însoții caravanele în taberele de refugiați unde vor fi distribuite bunurile și alimentele direct persoanelor și familiilor. De asemenea, tot echipele de voluntari se vor deplasa pentru evaluare medicală și administrare de tratamente persoanelor cu afecțiuni medicale.

Donațiile pot consta în: alimente de bază (ex. ulei, făină, orez, paste făinoase, zahăr etc., produse de băcănie (conserve, supe instant, pâine, biscuiți, dulciuri, apă, sucuri, cafea, ceai etc.); produse de îngrijire personală (săpun, săpun lichid, igienă intimă, igienă orală), haine (tricouri, bluze, pulovere, pantaloni, geci, ciorapi, mănuși, căciuli etc.); încălțăminte (copii și adulți), medicamente, pături, jucării.

Cu ajutorul sumelor donate, se vor achiziționa alimente perisabile, produse animale, produse vegetale, fructe și legume, și medicamente.

Pentru noi, punctul de colectare se află în satul Zigoneni, com. Băiculești, nr. 220 MB – Czech Import Logistic S.R.L.. Persoană de contact: Vlad Frujină, telefon 0727601305. „Avem rugămintea ca oamenii să vină cu ele sortate, ca să scutim timp și efort”, este mesajul acestuia.