Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Visul GEANINEI

Geanina este o româncă de 32 de ani, mamă a unui băiat frumos de 12 ani, care se află acum printre străini, luptându-se între viață și moarte. De 3 ani luptă cu CANCERUL, o boală perfidă care i-a zdrobit visele. În urmă cu 67 de zile a fost internată de urgență în Spitalul UMC din Amsterdam, după 4 zile de comă și multe complicații (embolie pulmonară, diabet zaharat de novo), a dobândit și o infecție intra spitalicească (MRSA – stafilococ auriu), acum starea este una foarte gravă, cu momente simple în care este conștientă. Și luptând în aceste momente pentru viața ei, își dorește să revină acasă lângă familie pentru că la 32 de ani încă mai ai nevoie de mama să te strângă în brațe și să te sărute, spunând că totul va fi bine când îți este greu, să îți dea forță și încredere că poți lupta cu orice și oricine.
Cei din spital nu vor să îi mai de-a o șansă la viață! Măcar pentru ai pune la dispoziție o ambulanță până la aeroport. Inclusiv aceasta va trebui să fie plătită de către familie.
În tot acest timp și-a dorit să depășească această boală, ea luptă din greu și vrea să devină tot mai puternică pe zi ce trece cu ajutorul lui Dumnezeu, cu toate că este epuizată fizic și mental.
Cu greu, am reușit să strângem o parte din suma necesară, dar tot nu este suficient. Mai avem nevoie de cel puțin 2.000 €.
Acum suntem nevoiți să apelăm la voi, Români de pretutindeni, pentru a ne ajuta să o aducem acasă unde va putea lupta lângă familie cu CANCERUL.

Orice sumă contează.
Puteți face donații Asociației LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.
Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

Vom reveni cu suma totala donata si justificarea banilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.