Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

DRUMUL SPRE VIITOR

DRUMUL SPRE VIITOR

     Trăim vremuri la care nu visam că vom ajunge vreodată. Știam că sistemul medical din România este într-un continuu regres, că zilnic mor peste 150 de persoane diagnosticate cu cancer, că numărul spitalelor promise a fost doar o campanie de imagine pentru obținerea voturilor.
     2010 a fost unul dintre cei mai negri ani ai sistemului medical Românesc prin desființarea a 67 de spitale și închiderea unor secții din cadrul altor spitale.

     TRAGEDIA UNUI SISTEM MAI BOLNAV DECÂT CANCERUL
     Așa că în anul 2020 avem una din cele mai mari crize sanitare la nivel mondial, iar cei peste 30 de ani de haos și interese politice face ca sistemul medical românesc să ajungă într-o prăpastie din care nu știm cum va mai putea ieși la suprafață. Lipsa investițiilor, spitalele promise doar pe hârtie, modernizările doar de fațadă, echipamentele neconforme achiziționate și lipsa contractelor de mentenanță au dus la o nouă tragedie în care din nou au murit oameni.
     De la bun început, Asociația LIVE TO SAVE LIVES și-a propus să înceapă un proiect amplu de dotare și modernizare a secțiilor de Hematologie și Oncologie Medicală din țară, să nu mai fim nevoiți să transferăm în străinătate pacienții români ca apoi să spunem că a fost cea mai înțeleaptă decizie.

     SPERANȚA
    Așa că azi 17.11.2020 am început un alt proiect al Asociației LIVE TO SAVE LIVES (trăiesc pentru a salva vieți) DRUMUL SPRE VIITOR prin care ne propunem modernizarea secțiilor de Hematologie și Oncologie din țară. Primul pas a fost făcut cu ajutorul unui sponsor care și-a dorit să rămână anonim, cu al cărui ajutor am reușit achiziția unui electrocardiograf mobil cu acumulator având posibilitatea de memorare și transmitere prin USB a electrocardiogramelor.

     El a fost donat Institutului Clinic Fundeni pe secția TRANSPLANT MEDULAR, pentru a putea efectua această banală investigație direct în camerele sterile, ne mai fiind nevoie de a fi transportați în alte secții pentru această investigație.

Împreună putem continua acest proiect prin care ne propunem achiziționarea a:
– 20 injectomate (seringi automate),
– 20 infuzomate (pompe automate),
– 20 monitoare funcții vitale,
– 3 electrocardiografe.
Valoarea echipamentelor este de 45.000 €.
Acestea vor fi destinate Institutului Clinic Fundeni pentru secțiile Hematologie, Transplant Medular și Spitalului de Urgență Universitar București secția Hematologie.
Ulterior vom continua campania noastră și pentru restul centrelor Județene de Hematologie și Oncologie din țară

Orice sumă contează.
Puteți face donații Asociației LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.
Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

https://livetosavelives.ro/doneaza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.