Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Imposibilul a devenit posibil pentru Dumitru

Imposibilul a devenit posibil pentru Dumitru

Astăzi, 28.09.2020, îl vom aduce acasă pe Dumitru, un român care, ca mulți alții, a ales calea de a pleca în străinătate pentru un trai mai bun.

Cum niciodată nu ne gândim la boală, uneori putem fi surprinși, iar asta aduce după ea mai multe probleme.  Așa s-a întâmplat și cu Dumitru.

El lucra la o fermă din regiunea Romsdal – Norvegia ca zilier. Totul a început cu o sângerare masivă (rectoragie), urmată de un șoc hemodinamic.  A fost internat de urgență la spitalul Molde și, ulterior, la spitalul din Alesund, unde a fost investigat și operat. Din păcate, problemele lui abia acum au apărut. A fost depistat un adenocarcinom de mari dimensiuni și multiplii noduli limfatici metastatici. Dumitru trebuia, de urgență, repatriat medical . Aici a început rolul nostru, al Asociației LIVE TO SAVE LIVES.

La solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, am început să căutăm variante de repatriere medicală, pentru că intrarea pe teritoriul statului Norvegian este mai dificilă, din cauza măsurilor de prevenție a infectării cu COVID-19. Însă, după mai multe discuții cu echipa medicală a spitalului, azi am reușit să organizăm, în condiții de plină siguranță, repatrierea lui.

Asociația LIVE TO SAVE LIVES, prin proiectul TE ADUCEM ACASĂ, destinat românilor din diaspora, împreună cu MAE, face eforturi în repatrierea românilor de pretutindeni.

Pentru a susține demersurile noastre în a repatria românii de pretutindeni, puteți dona în conturile  puse la dispoziție pe pagina „DONEAZĂ”.

Asociația „Live to save lives” CUI 42148801. Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.

Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

Cont lei IBAN:    RO04BTRLRONCRT0517167501

Live to save lives

Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații Card Credit
Aceasta este o plată securizată SSL criptată

Terms

Total donație: €5,00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.