Povestea micului prinț HARI

Povestea micului prinț HARI

WhatsApp Image 2021-02-19 at 20.31.32

Deși știm cu toții și suntem de acord că locul copiilor este în parcuri, unii dintre ei sunt împinși de soartă să își petreacă tot timpul între pereții unor saloane de spital. La fel este și pentru Hari, care la doar 4 anișori duce o nedreaptă luptă cu o boală cumplită, dureroasă și nemiloasă….. NEUROBLASTOM sau în termini pe înțelesul tuturor, CANCER. În rândurile care urmează, o să citiți o mica istorisire a vieții micuțului, văzută prin ochii mamei, mai mult plânși decât zâmbăreți, cel puțin în ultimul timp, pentru că o macină disperarea, grija și neputința. Pentru ca micuțul să poată să se vindece și să aibă o șansă la o viață normală și firească pentru o ființă de vârsta lui, acesta are nevoie să primească tratament urgent la Institutul Oncologic ”Gustave Roussy”, Paris – Franța, însă costurile tratamentelor  depășesc cu mult posibilitățile părinților, ajungând la suma de 150.000 €, ca și până acum, vă rugăm să îl ajutați pe Hari să aibă o șansă la viață.

Bucuria unei mame
Mă simt binecuvântată, îmi aduc aminte de sentimentul minunat pe care îl aveam când îl simțeam în burtică, despre cum am simțit prima oară pielea lui perfectă și inima lui bătând lângă inima mea.
Mă liniștește fățuca lui perfectă și când simt mânuțele lui mici că mă îmbrățișează, orice stres din lume dispare.
Azi vreau să vorbesc despre cât sunt de recunoscătoare si norocoasă pentru că sunt mama lui, pentru cum este el și pentru lecțiile pe care le-am învățat de la suflețelul ăsta mic și perfect.
Micul luptător
Hari este un adevărat luptător. Mi-a arătat asta când era să îl pierd… și apoi când a trecut prin atâtea intervenții medicale cărora nu știu câți le-am fi făcut față. Și-a dorit să trăiască și să fie alături de mine pentru că știe că fără el eu nu fac față lumii. Pentru și prin el, am învățat să lupt și să încerc să țin pasul cu puterea și energia lui.
Hari mi-a arătat ce înseamnă să te maturizezi prea devreme, atunci când a fost diagnosticat cu Neuroblastom, în Mai 2019. Din energia lui zilnică, care putea să obosească și 3 adulți, ajunsese să nu mai meargă, de durere. Au urmat 10 ședințe de chimioterapie, a rezistat la multă durere, la multe ore de nesomn, de frică că cineva îl va înțepa, îi va pune o branulă în timp ce el doarme. A primit sute de înțepături în piept, unde are cateterul chimio ( eu nu cred că aș rezista nici măcar la o înțepătură de ac ), la durere și efecte secundare.
A suferit după joacă, după ieșiri în parc, când noi stăteam în spital internați și afară era soare. Totul a fost sacrificat pentru a reuși în lupta cu cancerul. A avut intervenția chirurgicală, a rămas cu un singur rinichi, a trecut prin procedura de transplant de celule stem, radioterapie și ulterior a urmat tratamentul de întreținere.
O nouă luptă
Când credeam că am reușit să învingem această boală cruntă, cumplită și nemiloasă numită CANCER, la aproape un an, când credeam că o sa venim doar la control, am aflat că avem o recidivă osoasă, atât la piciorul drept cât și la stângul, partea superioară. Așa cum șansele la recidivă sunt mult reduse, eu sper că o să reușim, pentru că ne punem baza în medicina modernă și în echipa medicală de la Institutul Oncologic ”Gustave Roussy”.
Visul mamei
Îmi doresc si sper ca piticul meu să ajungă să descopere și partea normală a vieții, acea viată monotonă în care merge la grădiniță cu alți copii de vârstă lui. Îmi doresc să îl văd mare, sper să ajungă la facultate, să devina arhitect sau orice altceva își va dori el.
Sper ca orice părinte sa își aprecieze copilul pentru că fiecare e unic și inocent și ei ne învață să iubim.
Speranța vine din noi oamenii simpli
În drumul nostru am întâlnit oameni minunați, am descoperit că oamenii sunt buni și sensibili.  Am simțit că oamenii țin la noi și că îl iubesc pe Hari ca și cum ar fi copilul lor.
Din experiența asta am învățat  două lucruri importante: să îmi apreciez și să îmi iubesc copilul pentru că nu știu niciodată când nu va mai fi lângă mine și să apreciez fericirea; altceva nu contează, decât să profit de momentele fericite.
Strigătul de ajutor
Pentru ca Hari să poate învinge această boală și ca în viitor să poată spera la o viață normală, el și mămica lui au nevoie de noi, oameni cu suflet și dornici de a face bine, de a salva viața micuțului prinț HARI.
Haideți ca împreună să mai spunem încă o dată SE POATE și să-l salvăm pe HARI!
Orice sumă contează
Puteți face donații Asociației LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.
Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

Donează pentru Hari

€25 din €150.000 strânși
Selectează metoda de plată
Informații personale

Informații Card Credit
Aceasta este o plată securizată SSL criptată

Terms

Total donație: €5,00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

livetosavelives.ro

Contribuția dvs. contează!

Ca Asociație non-profit, independentă și privată, suntem susținuți de solidaritatea sponsorilor și donatorilor noștri. Pentru a putea continua lupta în salvarea de vieți, depindem de ajutorul tău.

livetosavelives.ro

Contribuția dvs. contează!

Ca Asociație non-profit, independentă și privată, suntem susținuți de solidaritatea sponsorilor și donatorilor noștri. Pentru a putea continua lupta în salvarea de vieți, depindem de ajutorul tău.