Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Licitație tablou SPERANȚA

Copiii sunt considerați viitorul nostru, sufletul nostru, viața noastră și rațiunea de a trăi.
Dar când depistăm că sunt bolnavi, ceva se distruge în noi, simțim o durere imensă în suflet, iar sentimentul de neputință este, cel mai adesea, copleșitor. Pentru ei, noi Asociația LIVE TO SAVE LIVES, am răspuns întotdeauna cu un simplu „Se Poate”. Așa am ajuns să organizăm și să finanțăm peste 22 de transferuri medicale către centrele de excelență din străinătate și am reușit să sprijinim alte 7 transferuri la solicitarea altor ONG-uri.
Pentru ei, noi Asociația LIVE TO SAVE LIVES prin proiectul FABRICA DE ARIPI și ÎNGERI DIN CER, ne dorim să strângem fonduri pentru a putea continua aceste minunate proiecte.
De ce strângem fonduri?
ONG-urile se bazează pe donații și sponsorizări, iar cel mai ieftin transfer medical costă minim 2.000 € și poate ajunge și la 25.000 €. Acești bani noi trebuie să-i avem în permanență pregătiți, deoarece solicitările vin de pe o zi pe alta, iar cea mai scurtă campanie de strângere de fonduri durează minimum 3 zile. Uneori aceste zile înseamnă o viață pierdută, ceea ce noi nu ne dorim.
În acest scop, eu în calitate de președinte al Asociației LIVE TO SAVE LIVES și echipa mea de învingători în fața cancerului, scoatem la licitație acest tablou. Un tablou pictat de mine în cea mai grea perioadă a vieții, în perioada în care luptam cu cancerul și în care, la fel ca și voi, am fost sprijinit de oameni minunați cu suflet mare.
Acest tablou simbolizează mâna întinsă care strigă după ajutor, iar la celălalt capăt este „SPERANȚA”(acei oameni care au răspuns strigătului de ajutor), ea venind printr-o arteră cu sânge sănătos pentru vindecarea mea.
Cei care doresc să reaprindă SPERANȚA pentru viitorul nostru și să contribuie financiar la FABRICA DE ARIPI, pot dona în conturile Asociației LIVE TO SAVE LIVES, detalii plată cu textul #FABRICA_DE_ARIPI, CUI 42148801, deschis la Banca Transilvania din București, sucursala Perla:
Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501
Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501
Prețul de pornire al licitației este de 500 lei
Licitația se va face prin comentariu individual la postare, menționând suma licitată, iar câștigătorul va fi persoana care a licitat valoarea cea mai mare până în data de 18.10.2020 orele 21.30.