Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Fraţii JDiERI lansează single-ul „Speranţa”

Fraţii JDiERI la Way Too Far FOTO: Silviu Filip

Concertul de lansare este organizat de Asociația „Live to save lives”, în The Pub - Universității din Bucureşti.

Noua piesă a popularei trupe orădene Fraţii JDiERI, „Speranţa”, a fost inspirată de povestea adevărată a unui om care a stat neclintit în fața morții, iar acum luptă cu ea prin Asociaţia „Live to Save Lives”.

Dr. Valentin Dingă este exemplul că se poate, că speranța nu moare și învinge! Și-a dedicat viața în lupta cu salvarea de vieți omenești lucrând foarte mulți ani în sistemul de urgență, atât pe ambulanță, cât și în UPU. În urma unei leucemii, a ajuns să fie, la rândul lui, unul dintre cei salvați prin transplant de celule stem, ale unui tânăr donator de origine poloneză. Din dorința de a salva mai multe vieți, a înființat Asociația „Live to save lives”, iar acest motto l-a însoțit mereu.

Piesa „Speranța” a devenit imnul proiectului. „«Live to save lives» nu este doar un motto care l-a însoțit pe președintele asociației în cei 20 de ani ai carierei de medic. Este credința și menirea sa în viață. A fost el însuși salvator și salvat, iar Speranța este cea care l-a hrănit în lupta cu cancerul!”, spun Fraţii JdiERI.

Un prim proiect


Asociația „Live to save lives” („Trăiesc pentru a salva vieți”) își dorește ca prin proiectele sale, să salveze cât mai multe vieți omenești și să rezolve probleme aproape imposibile pentru cei cu afecțiuni grave de sănătate. Se adresează acelor oameni care sunt pe cale de a-și pierde speranța, de a renunța în lupta cu cancerul. Cu acest single, „Speranţa”, se lansează și un prim proiect al Asociației „Live to save lives”, care este dedicat pacienților cu afecțiuni onco-hematologice.

Frații JDiERI și-au început activitatea în 2014, iar în 2016 au adoptat formula clasică de trupă rock, cu baterie, bas, două chitare electrice și voce. Genul muzical abordat este o fuziune de rhythm n’ blues, hard rock cu influențe pop, și pe ici-colo accente de muzică folk. După numeroase apariții la TV, radio, festivaluri și concerte în cluburi, precum și un album lansat în 2018, Frații JDiERI se numără printre formațiile rock aflate în plină ascensiune din România.

Imnul „Speranța” a fost compus de Frații JDiERI ca o coloană sonoră a vieții și va fi lansat printr-un concert emoţionant în inima Capitalei, la The Pub – Universității, duminică, 9 februarie de la ora 20:00. Frații JDiERI înseamnă: Aurelian Bulzan “Artylerian”, solist și chitarist, Medic UPU-SMURD; Nicolae Nistor “Niguel”, chitarist, polițist de frontieră; Alin Claudiu Baciu “Sfîntu”, basist, asistent medical generalist şi Daniel Valentin Pavel “PDV”, toboșar, polițist de frontieră.

Cei ce vor fi prezenţi duminică la concertul de lansare a noului single vor avea parte şi de povești emoționante despre speranță și viață.

Articol preluat de pe bihon.ro