Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

În România

Cu ajutorul echipelor noastre formate din medici, asistenți și voluntari instruiți, acordăm sprijin persoanelor cu afecțiuni Onco-hematologice imobilizate la pat și care fac parte din categoria persoanelor vulnerabile, dependente de asistență medicală la domiciliu.

Prin proiectele dezvoltate de către Asociația noastră acordăm sprijin în repatrierea cetățenilor români de pretutindeni.

Tot pentru cetățeni români, organizăm și efectuăm transferurile medicale atât pe cale aeriană, dar și terestru către centrele de excelență din străinătate.

Consultații

consulatii
0

Tratamente

tratamente
0

Ambulanță

ambulanta rutiera
0

În Europa

Pe baza unei solicitări din partea pacientului sau aparținătorilor legali, Asociația noastră organizează și susține financiar în cazul în care eforturile bugetare depășesc posibilitățile familiei repatrierea cetățenilor români de pretutindeni.

În urma evaluărilor rapoartelor medicale și discuțiilor cu medicul curant, starea de sănătate a pacientului, distanța față de România, echipele medicale și cele logistice stabilesc tipul de repatriere a cetățeanului român.

La baza evaluărilor va sta și bugetul alocat fiecărei solicitare de repatriere venită din partea Ministerului Afacerilor Externe, ONG-urilor din țară și străinătate, cât și solicitărilor venite din partea membrilor cotizanți sau susținători.

Ambulanță aeriană

ambulanta aeriana
0

Jet privat

jet privat
0

Liniile comerciale

linii comerciale
0

Ambulanță rutieră

ambulanta rutiera
0

În Orientul Mijlociu

Pe baza unei solicitări din partea companiei de asigurare, a pacientului sau aparținătorilor legali, Asociația noastră organizează și susține financiar în cazul în care eforturile bugetare depășesc posibilitățile familiei repatrierea cetățenilor români de pretutindeni.
În urma evaluărilor rapoartelor medicale și discuțiilor cu medicul curant, starea de sănătate a pacientului, distanța față de țara de origine, echipele medicale și cele logistice stabilesc tipul de repatriere.
La baza evaluărilor se va stabili tipul de avion, ambulanță aeriană sau jet privat.

Ambulanță aeriană

ambulanta aeriana
0

Jet privat

jet privat
0

Liniile comerciale

linii comerciale
0

Ambulanță rutieră

ambulanta rutiera
0