Asociația LIVE TO SAVE LIVES - Trăiesc pentru a salva vieți

Asociația LIVE TO SAVE LIVES
Trăiesc pentru a salva vieți

Caravana Umanității - Războiul distruge bazele vieții, familiei și statului de drept.

Războiul este considerat un fenomen negativ, cu implicații grave în domeniul social și uman. El nu face victime doar în cadrul forțelor armate, foarte mulți locuitori sunt nevoiți să fugă din calea armelor și sunt nevoiți să se refugieze în alte locuri sau țări, lăsând în urmă toate realizările (casă, hrană, haine, amintiri, etc.) majoritatea fiind femei, copii și bătrâni cu afecțiuni medicale care necesită tratamente sau îngrijiri medicale.
În asemenea conflicte copiii sunt afectați direct prin amenințarea la adresa vieții, răni fizice datorate armelor, abuzuri sexuale, separarea de părinți și frați, pierderea rudelor sau a părinților, refugiere, dezrădăcinare, sărăcie, foamete. Ei sunt martorii violenței și suferinței prin observarea de răni, ucidere și torturi date de conflictul armat.
Asociația LIVE TO SAVE LIVES prin statutul său sprijină românii de pretutindeni aflați în situații deosebite, iar prin proiectele sale am reușit în doar 2 ani să acordăm sprijin atât medical cât și umanitar unui număr foarte mare de români de pretutindeni, iar acum suntem nevoiți din nou să venim în întâmpinarea nevoilor lor.

Ne dorim să acordăm sprijin umanitar persoanelor refugiate din Ucraina pe teritoriile României și Republicii Moldova, constând în:
– Alimente de bază: (ex. ulei, făină, orez, paste făinoase, zahăr, etc.),
– Produse de băcănie: conserve, supe instant, pâine, biscuiți, dulciuri, apă, sucuri, cafea, ceai, etc. (copii și adulți),
– Îngrijire personală: săpun, săpun lichid, igienă intimă, igienă orală, etc.,
– Haine: tricouri, bluze, pulovere, pantaloni, geci, ciorapi, mănuși, căciuli, etc.,
– Încălțăminte (copii și adulți),
– Medicamente
– Pături,
– Jucării.
Cu ajutorul sumelor donate, se vor achiziționa alimente perisabile, produse animale, produse vegetale, fructe și legume, și medicamente.

Echipele de voluntari ale Asociației vor colecta donațiile în puncte din țară și vor însoții caravanele în taberele de refugiați unde vor fi distribuite bunurile și alimentele direct persoanelor și familiilor.
Tot echipele de voluntari se vor deplasa pentru evaluare medicală și administrare de tratamente persoanelor cu afecțiuni medicale.

0 /kg
Alimente
0 /litri
Apă
0 /bucăți
Haine
0 /perechi
Încălțăminte
0 /cutii
Medicamente
0 /bucăți
Pături
0 /bucăți
Îngrijire personală
0 /bucăți
Jucării

Asociația ”Live to save lives” CUI 42148801. Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.

Cont lei IBAN:   RO74BTRLRONCRT0517167502

Cont euro IBAN: RO24BTRLEURCRT0517167502

Revolut

Centre de colectare donații în bunuri

Necesarul de materiale sanitare și medicamente pentru spitalele din Ucraina